По-добри резултати благодарение на техника от бъдещето

Пластмасовата дограма се доказва функционално в ежедневна експлоатация от потребителя. При това качеството на продукта играе решаваща роля. Само отличното качество дава необходимата сигурност в бъдеще време.

Тенденцията е към все по-големи крила на прозорците, в същото време тежките тройни стъклопакети се утвърждават като стандарт. По този начин профилите и обковът, както и готовата дограма, са подложени на все по-силни механични натоварвания. Освен това към прозорците като строителни елементи се поставят все по-строги нормативни изисквания.

Тестове, проведени от VEKA, говорят категорично: по-дебелите стени на профилите дават повече стабилност и устойчивост на усукване, а с това значително повече сигурност при изработката и монтажа на дограмата. При това годността за експлоатация на цялата конструкцията е от върховен приоритет. Така напр., изхождайки от тази отговорност, системата SOFTLINE 82 е изпитана значително повече и по-строго, отколкото е предписано.

Като партньор на VEKA получавате така продукт, на който може да разчитате и с който имате във всяка ситуация необходимата сигурност. Това означава: по-бързо и ефективно производство и монтаж, работен процес без прекъсване, по-малко фира.

 

» повече информация за SOFTLINE

« назадначалонапред »