Върховно качество, но не само на профилите

Фирма VEKA е позната отдавна като доставчик, работещ по най-високите стандарти за качество. Множество национални и международни сертификати от независими атестационни институти потвърждават отново и отново този факт. Качеството VЕКА обхваща още много други аспекти извън профилната техника:

 

 • изпитани качествени профили
  Профилните системи на VEKA се произвеждат в Германия и отговарят на високите европейски норми за клас A (DIN EN 12608). Tехните дебели стени от 3 mm дават решаващия плюс за производствената сигурност – за дълготрайни прозорци с отлични топло и звукоизолационни качества.

 

 • многообразие от системи
  VEKA предлага богата палитра от профилни системи за прозорци и врати с различен дизайн и набор допълнителни профли за почти всеки строителен случай.

 

 • голям избор на цветове при кратки срокове на доставка
  Над 50 варианта от дървесни цветове и други декори, а от началото на 2015 г. допълнителни варианти от новата програма VEKA SPECTRAL.

 

 • силна логистика
  С постоянната наличност от 18.000 t профили на 36.000 m² складова площ гарантираме сигурност на доставките и в ударни срокове.

 

 • гарантирано опазване на околната среда
  С най-модерния завод за рециклиране на стара дограма в Европа - VEKA Umwelttechnik, ние разполагаме със завършена система за опазването на природата.

 

 • подкрепа и сервиз
  Ние подкрепяме нашите партньори, оптимизирайки дейността им не само чрез всеобхватна плановост, но и с конкретни мерки за техническо обслужване, модерни концепции за производствено управление и пазарно поведение.

 

 • партньорство
  Ние поставяме ударението върху партньорството, дългосрочните и стабилни взаимоотношения.

 

7 Sterne

« назадначалонапред »